Texeler Kussens

Comfortabel wegdromen

Comfortabel wegdromen

Hoofdkussens van Texeler® bieden een gezonde nachtrust. Je spieren kunnen zich optimaal ontspannen. Dat voelt heel lekker na een drukke dag! Alle Soezz kussens zijn gemaakt volgens vaste criteria: steun, veerkracht en Texelse wol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en diktes. Je kunt kiezen voor stevige ondersteuning of juist een zachte ligging.

 

De Texeler® hoofdkussens zijn er in vier varianten:

Soezz Perfection Deluxe

Een weldadig hoofdkussen met neksteun en een doorgestikte edelsatijnen tijk met een wolvlies van 125 gr/m2. Het kussen zelf is gevuld met zachte, scheerwollen bolletjes.

 


Soezz Perfection

Een weldadig hoofdkussen met een doorgestikte edelsatijnen tijk met een wolvlies van 125 gr/m2. Het kussen zelf is gevuld met zachte, scheerwollen bolletjes.

 


Soezz Organic

Kussen met het Texeler Green-Dream-label. Dus een natuurproduct pur sang, samengesteld uit duurzame materialen. De zachte scheerwol komt vanzelfsprekend van Texelse schapen, uit weilanden die niet zijn bewerkt met bestrijdingsmiddelen. De Green Dream draagt het Waddengoud-keurmerk, dat respect voor dierenwelzijn garandeert.

 


Soezz Nature

Een heerlijk hoofdkussen met een vulling van luchtige, scheerwollen bolletjes en een katoen / satijnen tijk en satijnen bies.

Voordelen
  • Selectie Alleen de beste wol is goed genoeg voor Texeler®. Daarom gebruiken wij uitsluitend lang kroezende Texelse schapenwol met de juiste vezeldikte.
  • Vezelvrij & milieuvriendelijk De katoenen of satijnen tijk (hoes) wordt zo dicht geweven dat wolvezels op hun plaats blijven en niet kunnen ontsnappen. De tijk is bovendien milieuvriendelijk en getest volgens de internationale ÖkoTex Standard 100.
  • Ademende wol De unieke wolkwaliteit en de zorg die wij besteden aan het uitkammen van wolvezels, zorgen voor een ademend luchtlaagje in de wol. De wol neemt hierdoor direct je lichaamstemperatuur aan en kan tot wel 35% lichaamsvocht opnemen.
  • Eigen hoogte bepalen Door middel van een rits kun je de hoogte van je kussen naar eigen wens bepalen. Je kunt bolletjes toevoegen of juist eruit halen.
Maten & adviesprijs
Soezz Prijs
Perfection 60 x 70 cm € 89,-
Organic 60 x 70 cm € 115,-
Nature 60 x 70 cm € 75,-

 

De luxe Prijs
Bovenste Beste 60 x 70 € 169,-
Perfection 60 x 70 € 109,-