Texelse Slaapcomfort

Texeler Slaapcomfort

Een verschil van dag en nacht

Goed en gezond slapen is enorm belangrijk. Zeker als u bedenkt dat de mens gemiddeld een derde deel van zijn tijd in bed doorbrengt. Een dekbed speelt een zeer belangrijke rol in onze nachtrust. Het bepaalt niet alleen hoe u slaapt, maar ook hoe u ontwaakt. Een weloverwogen keuze voor een dekbed betekent vaak letterlijk een verschil van dag en nacht!

Waarom u onder wol het beste slaapt

In de slaapbranche is er volop keuze uit verschillende dekbedden. Toch is én blijft een wollen dekbed de beste keuze. Zuivere scheerwol van het Texelse schaap bevat namelijk eigenschappen die ook goed zijn voor de mens. De volle, wollen vacht beschermt het hele jaar door tegen de invloed van de seizoenen en werktvocht- en warmteregulerend.

Uitgerust wakker worden

Het is niet alleen lekker comfortabel onder een wollen dekbed. Na een nachtje slapen staat u lekker uitgerust weer op. Wol behoudt namelijk – ook na het scheren en wassen – zijn natuurlijke eigenschappen. De wolvezel zorgt voor een goede vocht- en temperatuurregulering. Onmisbaar voor een gezonde nachtrust.

Invloed van slaap

Slapen is enorm belangrijk in ons dagelijks leven. Een goede nachtrust geeft energie, zowel fysiek als mentaal. Het helpt om spanningen te verwerken en overdag optimaal te presteren. Bij ziekte herstellen mensen sneller na een goede nachtrust. Wie de heilzame werking van slaap kent, zal begrijpen waarom wij zoveel waarde hechten aan Texels slaapcomfort: heerlijk onder of óp de zachte wol.