Gegarandeerde topkwaliteit

Duurzame en blijvende isolerende werking

Texelse lamswol is van nature een langkroezende en extreem veerkrachtige vezel. Voor meer volume en de beste warmte-isolatie.

Heilzaam vocht- en warmteregulerend

Texelse lamswol kan 30% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen en dit vocht direct afgeven aan de buitenlucht. Voor een heilzaam slaapklimaat.

Vuilafstotend en onderhoudsvrij

Wol bevat van nature wolvet (lanoline), waardoor het geen vuil vasthoudt. Geregeld luchten is voldoende.

Verantwoord Hollands natuurproduct

Texeler wordt voor 100% gevuld met wol van het schapenras Texelaar. De enige wolfabriek op Texel die deze wol verwerkt zorgt voor een constante topkwaliteit wol. Een gegarandeerd Texels natuur- en kwaliteitsproduct.

Garantieperiode

Elk Texeler slaapproduct heeft standaard vijf jaar garantie op fabricagefouten.

Levensduur

Texelse lamswol is slijtvast en gaat lang mee. Texeler dekbeddenonderdekensfutons en kussens hebben een zeer lange levensduur. De geadviseerde levensduur voor een wollen dekbed is 7 a 8 jaar, voor een kussen en onderdeken is dit 4 a 5 jaar.

Onderhoud

Texelse lamswol bevat van nature lanoline (wolvet) en hierdoor vuil- en vlekafstotend. Geregeld uw  dekbeddenonderdekensfuton en kussen  luchten is voldoende.

Reiniging

Elk Texeler slaapproduct kunt u bij uw stomerij laten reinigen. De dekbedden en kussens uit de Texeler Care collectie zijn machinewasbaar.